Foto interior si prima pagina: cheesecake cu zmeura, Shutterstock
Proaspata, parfumata si racoritoare, zmeura este un deliciu in zilele de vara. Iar ca deliciul sa fie suprem, fara sa-ti afecteze deloc silueta de plaja, incearca un cheesecake cu zmeura.
IngredientePentru blat:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru crema de branza:
Pentru topping:
Foto: cheesecake cu zmeura, Shutterstock
Adauga apoi iaurtul, faina, coaja de lamaie si ouale si mixeaza bine. Toarna compozitia obtinuta in tava, peste aluat. Baga tava din nou la cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand amestecul se rumeneste pe margini. Mixeaza zmeura si apoi pune-o pe foc impreuna cu zaharul pana cand acesta se incorporeaza si obtii un sos mai gros. Toarna sosul peste cheesecake, dupa ce il scoti din cuptor.
Servire: Cheesecake-ul cu zmeura se serveste cat mai rece, pentru a fi pe deplin savuros si racoritor!
Spune-ti parerea!