Foto interior si prima pagina: crenvusti in foietaj, Shutterstock
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Intinde foaia de placinta pe o suprafata de lucru si mai subtiaz-o cu sucitorul.
Fa o emulsie de mustar cu un pic de sos de soia si ulei. Intinde pe foaia ta si aliniaza apoi crenvurstii dezgoliti de membrana lor. Ruleaza NU foarte strans, sa aiba loc aluatul sa creasca si sa se dezvolte in jurul umpluturii.
Unge cu aceeasi emulsie pe deasupra rulourilor, presara susan si taie la orice dimensiune doresti.
Coace la cuptor la 200 de grade / 190 ventilatie, pana se fac bine.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!