Andreea este mamica a doi copii, sotia unui barbat minunat si blogger in Casuta Fericita. Profesia ei este in Comunicare, a studiat business la universitatea East West din Chicago si artele plastice in Cluj, cu specializare in pictura de sevalet. A avut ocazia sa locuiasca pe doua continente, iubeste arta, designul, gastronomia si calatoriile.
Reteta este foarte, foarte usor de facut (se potriveste chiar si persoanelor care nu gatesc deloc), este delicioasa si sofisticata! In plus, poate sa fie mancata si de copiii mici (aproximativ de la varsta de 1 an)
Ingrediente-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari, se aseaza intr-o oala cu capac si se acopera cu supa baza in cazul in care aveti si/sau cu apa, pana cand legumele sunt complet acoperite de lichid.
Peste supa pasata se adauga toata smantana dulce si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. In acest moment, daca supa e prea groasa, se mai completeaza cu supa baza sau cu apa, pana ajungeti la consistenta dorita, dupa care se mai da un clocot. Se serveste calda, cu crutoane facute in casa, din paine veche.
Pofta buna!
PS: daca doriti o varianta mai consistenta a supei, tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati in bolul de supa cateva bucatele de somon la gratar impreuna cu crutoanele de paine. Gustul este divin!
Foto interrior si prima pagina: supa crema, Shutterstock
Spune-ti parerea!