Timp de preparare: 60 - min Dificultate: medie
Foto: clatite cu ciuperci, Shutterstock Ingrediente:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Mod de preparare:
Foto interior si prima pagina: rulouri clatite, Shutterstock
2. Pieptul de pui se taie cubulete, mugurii de bambus jullien,ardeiul rosu tot cubulete , iar ceapa se toaca marunt.
3.Se prepara 4 clatite mari in modul obisnuit, doar ca trebuie sa fie sarate.
4. Intr-o tigaie, in 2 linguri ulei ,se calesc ciupercile, se adauga pieptul de pui taiat cubulete,mugurii de bambus,mugurii de soia si piperul.Se sareaza dupa gust.Se pune sosul de soia, zaharul si se amesteca toate ingredientele bine.
5. Pe fiecare clatita se pune din umplutura , se impacheteaza ca si sarmalele si se frig in ulei fierbine, la 180/C.,pana se rumenesc. Se scot rulourile pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei si se servesc pe foi de salata verde si garnisite cu frunze de busuioc proaspat. Obs. Rulourile se pot servi cu un sos dupa gust sau cu chutney picant. O reteta propusa de: Marinela Elena Filip (marispsy)
Sursa: Garbo.ro
Spune-ti parerea!