Datorita untului din compozitie, pandispanul devine super pufos si gustos si are textura unei prajituri sofisticate. Va invit sa-l preparati si va promit ca nu veti mai reveni vreodata la reteta clasica.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare cu ajutorul mixerului. Se aduga zaharul, galbenusurile rand pe rand, coaja rasa de lamaie si vanilia. Se scoate mixerului. Pentru amestecarea urmatoarelor ingrediente se foloseste o lingura de lemn sau silicon. Se adauga pe rand, alternand cate o lingura de faina si una de ulei/unt topit. Se omognizeaza, apoi sa rastoarna acest amestec intr-o tava tapetata cu unt si un strop de faina.
Se da la cuptor cateva minute, apoi se scoate si se adauga fructele. Se da iar la cuptorul preincalzit la 180 grade C pana cand se rumeneste. Apoi se scoate din cuptor, se presara zahar pudra si se lasa la racit. Se feliaza cand pandispanul este complet racit.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!