Foto interior si prima pagina: guacamole, Shutterstock

Ingrediente
    2 avocado bine coapte - un guacamole bun nu iese decat cu avocado foarte foarte copt 1/2 ceapa (de preferat rosie) 1/2 rosie 1/2 lingurita ardei iute 2 catei de usturoi sucul de la 1 lime 1 varf de lingurita de chimen un praf de zahar 1/2 lingurita de sare
Mod de preparare

1. Avocado se taie in jumatate, se scoate samburele si se scoate miezul cu furculita. Se piseaza cu furculita

Foto: cum se curata avocado, Shutterstock

2. Se adauga sucul de lime 3. Se adauga restul ingredientelor taiate marunt sau, dupa caz, date prin razatoare. 4. La sfarsit se adauga rosia fara seminte, taiata cubulete cu conditia ca guacamole sa fie servit imediat. Altfel, amanati adaugarea rosiei pana la momentul servirii.

Se serveste in mod normal cu chipsuri tortilla, dar merge foarte bine pe orice biscuite sarat sau chiar si cu paine prajita!

Foto: guacamole, Shutterstock

Pofta buna!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: