Ingredientele de care ai nevoie pentru a incerca aceasta prajitura sunt urmatoarele:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto interior si prima pagina: prajitura cu piersici, Shutterstock
Mod de preparare Prajitura cu piersiciCuptorul se incalzeste la 375 grade, dupa care se tapeteaza tava cu hartia de copt.
Pentru obtinerea unui aluat pufos este necesara:
Apoi jumatate din aluat se intinde cu sucitorul si se pune in tava iar cealalta parte se pune in frigider. Pentru obtinerea unei umpluturi consistente este necesara:
In continuare se pune amestecul de piersici in tava iar deasupra se pune restul aluatului, dupa care se lasa tava in cuptor timp de 45 de minute.
Pofta buna!
Spune-ti parerea!