Cartofi frantuzesti, unul din felurile de mancare pe care l-am gati mereu si nu ne-am plictisi prea repede, usor de facut si foarte gustos.
Ingrediente cartofi frantuzesti-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja, apoi se curata cu grija si se taie in felii potrivit de groase. Separat ouale se pun si ele la fiert si se lasa timp de 10 minute. Dupa ce sunt fierte sunt taiate in felii. In tava bine unsa cu unt se pune cate un strat de rondele de cartofi, un strat de oua taiate, un strat de cascaval sau branza rasa si se condimenteaza. Deasupra se pune un alt rand de cartofi si un strat subtire de cascaval sau branza apoi se adauga smantana. Cuptorul se incinge in prealabil la 200 grade timp de 10-15 minute in functie de cuptor. Vasul se aseaza la jumatatea cuptorului si se lasa la gatit. In acest timp va puteti ocupa de alte treburi pe care le aveti sau va puteti relaxa. Se verifica din cand in cand. Cartofii sunt gata atunci cand au o crusta aurie iar cascavalul este complet topit.
Spune-ti parerea!