Clatitele reprezinta unul din cele mai populare deserturi din lume, fiind ideale atat in momentele cand simtim nevoia de ceva dulce, cat si in momentele cand ne dorim o gustare rapida si gustoasa. Iata cum poti face niste clatite pufoase si aromate cu doar doua ingrediente pe care probabil le gasesti chiar acum in casa.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Ai nevoie de un bol, un blender si o tigaie mai mica. Spargem ouale in bol, adaugam bananele taiate bucatele, un varf de cutit praf de copt si amestecam putin, apoi rasturnam totul in blender si mixam pana obtinem o compozitie omogena si mai groasa. Aveti grija sa nu exagerati cu timpul de mixare, pentru a nu obtine un amestec foarte lichid. Punem tigaia pe foc pana se incinge putin, adugam uleiul si avem grija sa il intindem peste tot. Cu ajutorul unui polonic turnam din compozitie in tigaie. Setam aragazul la foc mediu si lasam clatita timp de 30 de secunde pe o parte, apoi o intoarcem pe partea cealalta tot timp de 30 de secunde. Tot asa pana am adaugat toata compozitia. Clatitele din banane se pot servi cu fructe, inghetata sau frisca.
Pofta buna! Foto prima pagina: clatite, Shutterstock
Spune-ti parerea!