Dulciurile pot fi gustoase si fara multe calorii in acelasi timp si o sa va demonstrez cu reteta pe care am pregatit-o pentru voi. Probabil ca ati mai auzit de dieta fara gluten, foarte populara in strainatate. Glutenul reprezinta un complex de proteine care se gaseste in unele cereale pe care le consumam, cum ar fi graul, orzul si secara. Totodata, el se gaseste si in produsele de panificatie precum painea sau pastele fainoase. Stomacul si organismul nostru pot fi afectate si atunci este necesar ca, din cand in cand, sa ne detoxifiem si sa mai renuntam la gluten.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Intr-un castron se adauga faina de migdale, praful de tapioca, faina de orez, pudra de cacao, praful de copt si sarea si se amesteca bine. In mixer amestecam zaharul, untul si smantana la viteza medie, pana se formeaza o compozitie omogena apoi adaugam oul si jumatate din compozitia de faina si mixam din nou. Intindem o foaie de copt intr-o tava, iar cu ajutorul unui polonic turnam compozitia formand mai multe prajiturele rotunde, apoi adaugam pe fiecare ciocolata rasa. Incalzim cuptorul in prealabil, apoi adaugam tava si lasam la copt timp de 8-10 minute. Cand sunt gata le scoatem si asezam pe o farfurie. Poti fi servite atat calde, cat si reci. Pofta buna! Foto prima pagina: fursecuri, Shutterstock
Spune-ti parerea!