-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Se decongeleaza separat, pe cate o sita, mazarea si crevetii. Jumatate din unt se topeste intr-o tigaie, se adauga jumatate din ceapa si crevetii si se prajeste pana capata un aspect sticlos. Se scot din tigaie. Se condimenteaza. Restul de unt si de ceapa se pune in tigaie, se stinge cu vinurile si se adauga supa. Se fierbe 5 minute. Apoi se adauga smantana si se da intr-un clocot. Inainte de servire se mixeaza mazarea si menta cu 2/3 din supa si cu iaurtul, branza de vaca si condimentele. Se da din nou intr-un clocot si se potriveste de gust. Restul de supa se bate spuma si se condimenteaza. Pe fundul cestilor de cappuccino se pun crevetii. Apoi se toarna supa de mazare. Deasupra spuma de supa de mazare. Se orneaza cu putina pulbere de scortisoara.
Spune-ti parerea!