Fie ca obisnuiesti sa gatesti des sau ca nu ai mai gatit niciodata acest preparat, este o adevarata provocare sa faci niste paste cu carne tocata care sa-i lase pe ceilalti cu gura cascata. Desi pare a fi un fel de mancare prea comun, pentru a obtine paste delicioase trebuie sa ai ceva experienta. Asta nu inseamna ca daca esti incepator va trebui sa eviti aceasta reteta; ba chiar ii incurajam pe acestia sa incerce pana cand vor avea parte de niste rezultate excelente in bucatarie. Pana la urma doar exersand poti progresa.
Ingrediente paste cu carne tocata-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto interior si prima pagina: Mancare, Shutterstock
Mod de preparare paste cu carne tocata1. Dupa ce toci marunt ceapa si usturoiul le calesti intr-o tigaie cu putin ulei.
2. Urmeaza sa toci in bucatele mici carnea de pui si sa o adaugi in tigaie.
4. Fierbi pastele intr-o oala cu apa si sare, urmand sa le scurgi mai apoi folosind o strecuratoare.
5. Nu mai trebuie decat sa adaugi amestecul de carne si sos la paste si gata!
Pofta buna!
Spune-ti parerea!