Aceasta reteta de Cupcake cu Lapte Condensat Maresi ii apartine Gabrielei Simion de la Masterchef.
Foto interior si prima pagina: cupcake vintage, Shutterstock
Timp de pregatire: 35 de minute Dificultatea retetei: usoara Numar portii: 12
Ingrediente:Pentru Blat
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru Crema
Cupcake
Crema
Intr-o oala la foc mic se topesc 40g zahar cu o lingura de apa, iar cand ajunge la punctul de fierbere mai asteptati 2-3 minute, apoi stingeti flacara. Zaharul ramas se bate spuma impreuna cu albusurile. Se toarna in fir subtire siropul fierbinte de zahar si se mixeaza puternic crema pana cand amestecul se raceste. Cu ajutorul mixerului incorporati untul in bezea, crema de unt fiind gata in cateva minute. Puteti da o culoare foarte frumoasa cremei cu ajutorul unor fructe de padure presate sau frunze de menta incorporate in crema.
Pofta buna! Sa o savurati cu placere!
Spune-ti parerea!