Anunt important pentru gurmanzi! Urmeaza un desert parfumat, savuros si aromat, caruia nu-i poti rezista, oricat ai incerca! Rulourile cu scortisoara sunt dulcele de toamna-iarna care rupe barierele dietelor de slabit si ignora, fara niciun „regret”, orice avertisment din partea glicemiei, care joaca feste tot mai multor devoratori de deserturi! Atat de ademenitor si incantator este pentru papilele tale gustative!
Foto interior si prima pagina: desert cu scortisoara, Shutterstock
Ingrediente:Pentru aluat:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru umplutura:
Primul pas: prepararea aluatului. Amesteca ingredientele uscate intr-un bol: faina, zaharul, sarea si drojdia. Toarna apa calduta in timp ce amesteci ingredientele cu mixerul, pana se formeaza un aluat lipicios, care se aduna in jurul paletelor. Acopera aluatul cu un prosop si lasa-l sa dospeasca intr-un loc calduros, timp de 20 de minute sau pana isi dubleaza volumul.
Unge-le cu unt si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade C, aproximativ 30 de minute, pana se rumenesc pe deasupra. Rulourile cu scortisoara se servesc cu o glazura simpla, preparata din unt amestecat cu zahar, vanilie si putina apa, sau simple.
Spune-ti parerea!