Pentru cele care adora sa aiba mai mereu ceva bun de rontait prin casa, eu una declar ca ma aflu cu precadere in aceasta categorie, am pregatit o reteta speciala de chipsuri din legume. Sunt foarte usor de pregatit si, mai mult de atat, sunt aromate, sanatoase, gustoase si chiar tin de foame. Sunt ideale pentru momentele cand ne uitam la serialul favorit sau cand avem o petrecere cu prietenii.
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Intr-o tava se intind doua hartii de copt una peste cealalta., iar cuptorul se preincalzeste. Sfecla se curata de coaja si apoi se taie in felii cat mai subtiri. La fel se procedeaza si cu celelalte legume dar, aveti grija sa folositi un cutit cat mai bun. Legumele taiate se intind intr-un strat uniform pe foile de copt din tava, asigurandu-va sa nu se suprapuna prea mult. Apoi se presara sarea, piperul si condimentele, toate intr-o cantitate aproximativ egala si se baga la cuptorul preincalzit. Se lasa legumele in cuptor, timp de 20-25 de minute, pana se rumenesc si capata o culoarea aurie. Fabuloasele chipsuri de legume se servesc racite complet si se pastreaza intr-un recipient etans, pentru a le mentine crocante. Pofta buna! Foto prima pagina: chipsuri din legume, Shutterstock
Spune-ti parerea!