Poate ca prima data cand ai auzit de pachetelele de primavara ai crezut ca este o adevarata provocare sa le gatesti. Nimic mai fals. Nu este nevoie sa te duci la un restaurant chinezesc pentru a manca aceste minunatii; le poti prepara foarte usor si singur. Si cine stie, poate in felul acesta descoperi o noua pasiune pentru mancarea asiatica.
Ingrediente pachetele de primavara-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto interior si prima pagina: Mancare, Shuterstock
Mod de preparare pachetele de primavaraMai intai speli legumele bine dupa care trebuie sa tai ardeii, varza si prazul in bucatele mici si subtiri si sa dai morcovul pe razatoare. Dupa ce ai terminat lungul proces de tocare a legumelor urmeaza sa le pui la calit intr-o tigaie cu ulei si foarte putin unt. Adauga treptat legumele si lasa-le pana in momentul in care acestea devin mai moi. Apoi adauga la amestecul din tigaie soia, sare, piper si ghimbir.
Pasul urmator este sa lasi la inmuiat taieteii intr-un bol cu apa fierbinte. Mai apoi ii pui in tigaie impreuna cu legumele, avand grija sa amesteci in tot acest timp in compozitie. Este nevoie ca umplutura pe care o vei folosi pentru pachetele sa se raceasca.
La sfarsit, pui pachetele intr-o oala de marime medie si le lasi la prajit in uleiul care trebuie sa le acopere. O alternativa ar fi sa pui pachetelele la cuptor daca vrei sa eviti prajirea lor.
Spune-ti parerea!