Supa de ceapa este potrivita pentru zilele friguroase in care stai infofolit in patura ta si ti-e pofta de ceva cald si bun. Nu numai ca gustul sau este delicios dar acest preparat fin si deosebit te poate ajuta sa treci mai usor peste raceala cu care te confrunti. Aceasta iti creste imunitatea la infectii, datorita faptului ca este bogata in fitochimicale care contribuie la absorbtia vitaminei C.
Ingrediente supa de ceapa-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Foto interior si prima pagina: Mancare, Shutterstock
Mod de preparare supa de ceapaMai intai trebuie sa tai ceapa in felii care sa nu fie prea subtiri (altfel supa ta va avea o aroma ciudata). O lasi apoi la calit la foc mediu intr-o oala in care ai pus deja untul la topit. Adaugi sarea si lasi oala pe foc pana cand incepe sa iasa aburi iar ceapa a devenit moale.
Intre timp preincalzeste cuptorul, in care pui mai apoi o tava tapetata cu hartie de copt plina cu feliile de paine. Lasa-le aproximativ 25 de minute pentru a se usca bine.
La sfarsit presari feliile de paine cu branza si le pui pe un gratar, lasandu-le acolo pentru ca branza sa se topeasca. Dupa ce aceasta s-a topit, pui feliile de paine deasupra fiecarui bol cu supa si astepti cateva minute sa se inmoaie.
Reteta a fost preluata de pe site-ul marthastewart.com.
Spune-ti parerea!