Pizza cu blat de conopida este o alternativa inedita si delicioasa a pizzei clasice. Pe langa gustul apetisant, este o alegere sanatoasa si pentru cele care doresc sa tina o dieta deoarece nu contine carbohidrati si poate fi pregatita in diverse combinatii.
Pentru blat:
-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Pentru topping:
Conopida se curata si se taie bucati apoi se fierbe in apa cu sare. Cand e gata se ia de pe foc, se scurge bine de apa si se marunteste cu un cutit sau cu furculita. Se amesteca impreuna cu oul, mozzarella, sarea, sosul de rosii si usturoiul maruntit. Amestecul obtinut se intinde bine intr-o tava cu foaie de copt si se pune la cuptorul preincalzit timp de 20 de minute. Se scoate tava din cuptor si se aranjeaza deasupra feliile de sunca, ardeiul, ceapa, sosul de rosii si mozzarella, apoi se baga iar la cuptor timp de 7-10 minute pana cand se rumeneste, iar mozzarela se topeste deasupra. Pentru topping se pot folosi ingrediente in functie de preferinte. O alta varianta la fel de gustoasa este sa pui in loc de ardei gras, felii de dovlecel si ciuperci. Pofta buna! Foto prima pagina: pizza cu blat de conopida, Shutterstock
Spune-ti parerea!