Trebuie totusi sa nu pierdem din vedere faptul ca organismul este destul de slabit dupa perioada de iarna si ca nu este indicat sa il privam de proteinele care se gasesc in carne si lactate. Tocmai de aceea, va propunem o reteta extrem de gustoasa si sanatoasa: rulada cu cascaval si carne. Si, nu uitati: nimic nu ar putea sa o completeze mai bine decat o minunata salata verde!
Foto interior si prima pagina: rulada cu carne, Shutterstock
Ingrediente:-
Kudika
Cum sa faci oua de Paste... perfecte!
-
Kudika
Drob de curcan: mai usor si mai sanatos
-
Kudika
Salata de oua: cum sa refolosesti ouale rosii dupa Pasti
-
Kudika
Pulpa de miel la cuptor pentru o masa de Pasti delicioasa
-
Kudika
Cupcakes pentru masa de Paste
-
Kudika
Oua de ciocolata umplute
-
Kudika
Tort iepuras: preferatul copiilor
-
Kudika
Aperitive de Paste: 3 retete deosebite
-
Kudika
Oua umplute in stil mexican: 3 retete speciale
Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Foietajul trebuie sa fie decongelat cel putin ~1 ora. Cuptorul se preincalzeste inaintea utilizarii pentru ~15 minute la 240C.
Intr-un bol se amesteca bine carnea tocata cu 150 g cascavalul ras, oualele, verdeturile tocate si condimentele.
Se unge cu unt KOLIBA un vas inalt rezistent la coacere si se plaseaza ruladele in el. Se toarna 50 ml apa, sosul de rosii, se presara cascaval KOLIBA ras si verdeata tocata. Vasul se acopera cu o bucata de folie aluminiu si se coace acoperit timp de 35 minute. Se indeparteaza folia si se mai coace pana la rumenire aurie, ~15 minute.
Rulada se serveste calda cu sosul de rosii.
Reteta realizata de Chef Gabriela Simion.
Spune-ti parerea!