Setari Cookie-uri

7 Sfaturi pentru un interviu de succes

Evita cliseele si cuvintele goale. Fii pregatit sa iti sustii declaratiile privind abilitatile si realizarile tale cu dovezi clare si specifice.

5. Fii pozitiv!

Evita sa te plangi despre fostii angajatori, sefi, colegi sau subalterni. Evita sa te plangi in general de orice. Sunt evitati oamenii mereu nemultumiti, cei care vesnic vorbesc despre vinovati si comploturi datorita carora nimic nu merge bine in universul lor.

6. Adopta atitudinea potrivita!

Cand intri la interviu si de altfel pe tot parcursul interviului, mesajul pe care trebuie sa il transmiti sub toate formele este ca ai venit acolo sa ajuti, nu sa fii ajutat! Cand reusesti sa comunici acest lucru cu toate sinceritatea si in mod convingator, sansele tale de succes vor creste simtitor.

7. Fii atent cu intervievatorul!

In epoca 'web 2.0' in care traim, lumea a devenit efectiv mica. Chiar foarte mica. Sunt foarte multe sanse sa gasesti informatii despre orice persoana, fie prin intermediul prietenilor si cunoscutilor, fie apeland de exemplu la reteaua de business LinkedIn. Daca reusesti sa gasesti un anumit lucru care cu adevarat iti place sau il respecti la intervievator, este benefic sa-i comunici aprecierea ta, creand astfel un sentiment de apropiere, de incredere si de respect in ambele sensuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.