Setari Cookie-uri

Interviu cu Diana Lupescu: "Peroni Nastro Azzuro este La Grande Bellezza a carierei mele"

"Nu sunt adepta retetelor si a cheilor care iti ofera succesul absolut, ci cred mai degraba in lucrurile facute temeinic, cu pasiune si in timp. Fac un exercitiu constant eu cu mine, in a-mi repeta convingerile si intelepciunile deprinse de-a lungul timpului, insa si a adauga noi experiente care sa imi permita sa ma dezvolt ca om, ca profesionist."

5. In momentul de fata crezi ca esti in locul potrivit pentru tine?

Faptul ca traiesc cu o mare intensitate ceea ce fac este pentru mine un indicator al potrivirii cu sinele. Cred ca fiecare dintre noi are intuitia si determinarea necesara sa descopere ceea ce ii face placere si sa se exprime intocmai. Nu e o stiinta fascinanta insa, atunci cand te asculti tu pe tine, de multe ori ai raspunsul "da, este potrit pentru mine" inainte de a veni si intrebarea.

6. Daca ai putea sa faci orice altceva, ce domeniu ai alege?

Am avut inca de mica o inclinatie catre zona artistica, simtindu-ma mereu "ca acasa" cand ma cufundam in picturi sau desene. Pornind de la asta, simt ca as face ceva in zona esteticului, mai degraba in sfera designului de interior. E ceva legat de modul in care reusesti sa transpui o parte din tine in locul in care stai si asta ma fascineaza teribil, pe zi ce trece.

Citește și:

Uite, as putea sa iti dau acest exemplu si inevitabil ai avea ce sa imi spui despre cei care locuiesc in astfel de bucurii vizuale: https://peroniitaly.ro/diario/capsula-fericirii-vizuale/

7. Ce voiai sa te faci cand erai mica?

Tin minte ca schimbam meseriile de la un an la altul, insa din cele trei pe care le tin minte, la vremea aceea pentru mine a fi doctor, avocat sau profesoara aveau un scop comun - "ca sa ajut, ca sa fie mai bine." Esenta aceasta a dainuit intr-o forma asemanatoare de-a lungul timpului, insa cu intelegerea si experienta de acum.

8. Care este urmatorul nivel pe care vrei sa il atingi in cariera ta?

Imi conturez gandurile catre doi pasi in urmatoarea perioada: unul este legat de a forma echipe si sprijini oamenii in dezvoltarea lor, iar cel de-al doilea despre acumularea unei experiente internationale. Primul pas vine in contextul in care de 6 ani sunt membra in una din cele mai frumoase si energice oraganizatii formata din oameni cu o constanta dorinta de a deveni din ce in ce mai buni in ceea ce fac, o a doua familie pentru mine - IAA Young Professionals. Am crescut cu oamenii de acolo si am contribuit la cresterea altor oameni.

Citește și:

Cel de-al doilea pas, vine ca urmare a deliciului pe care l-am deprins odata ce am interactionat si cu alte culturi ale aceluiasi business, insa abordari diferite. Consider ca pentru un marketeer este esential sa acumuleze experiente internationale si sa cunoasca cat mai multe tipologii de consumatori. Ma incanta efervescenta culturala din Vestul Europei si pasesc cu increderea ca intr-o zi o voi cunoaste ceva mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.