Setari Cookie-uri

Top 7 scandaluri care au zguduit Casa Regala britanica

Imaginea Casei Regale a avut de suferit. Afla din ce cauza!

Cel mai recent scandal mediatic in care este implicat printul Harry, ale carui fotografii nud au facut valva pe internet in ultimele zile, nu este singurul eveniment de acest gen care a afectat imaginea casei regale britanice in ultimii ani, informeaza radaronline.com, citat de Mediafax.

Palatul Buckingham a confirmat faptul ca barbatul care apare complet gol in cele doua fotografii este printul Harry, al treilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, si incearca din rasputeri in aceste zile sa reduca pagubele deja produse, care afecteaza serios imaginea casei regale.

Radar Online a alcatuit astfel un top ce include sapte momente scandaloase din istoria casei regale britanice.

Locul al VII-lea: Considerata deja "oaia neagra a familiei regale", Sarah "Fergie" Ferguson a trecut din nou prin momente dificile in momentul in care, la doar cateva luni dupa ce ea si printul Andrew au anuntat in mod oficial ca s-au despartit, in 1992, a fost fotografiata facand plaja topless, iar iubitul ei de atunci, John Bryan, ii lingea degetele de la picioare. Regina Elizabeth a II-a nu a fost nici pe departe amuzata, iar Sarah a fost alungata din casa regala. Coplesita de datorii, Fergie a generat un alt scandal in 2010, cand a fost surprinsa intr-o inregistrare video realizata cu o camera ascunsa incercand sa "vanda" accesul la fostul ei sot contra sumei de 40.000 de dolari.

Citește și:

Locul al VI-lea: Tatal lui Harry, printul Charles, desi pare un barbat foarte rigid, are totusi o personalitate cel putin zburdalnica in spatele usilor inchise. Indelungata relatie de iubire dintre Charles si actuala lui sotie, Camilla, a fost intrerupta vreme de 15 ani de casatoria printului cu regretata printesa Diana, insa cei doi fosti amanti au pastrat vie flacara pasiunii lor de-a lungul deceniilor, asa cum o dovedeste transcrierea unei conversatii private dintre cei doi, purtata in 1992, in care fosta doamna Parker Bowles ii spunea printului: "As suferi absolut orice pentru tine. Asta inseamna dragostea". Charles i-a raspuns:

"Mi-ar placea sa traiesc in interiorul pantalonilor tai". "Deci te vei intoarce la mine sub forma unei perechi de chiloti?", l-a intrebat Camilla. "Nu, Doamne fereste. Mai degraba sub forma unui tampon Tampax. As fi norocos!", a spus mostenitorul tronului britanic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.