Setari Cookie-uri

Top 7 scandaluri care au zguduit Casa Regala britanica

Imaginea Casei Regale a avut de suferit. Afla din ce cauza!

"Consider ca imi este imposibil sa duc pe umeri greaua povara a responsabilitatii si imi este imposibil sa ma comport ca rege asa cum as dori, fara ajutorul si sprijinul femeii pe care o iubesc". Fratele lui mai tanar, printul Albert, a devenit apoi regele George al VI-lea, iar Edward a devenit cel de-al treilea sot al lui Wallis Simpson, insa niciunul dintre membrii familiei regale britanice nu a fost prezent la nunta lor, organizata printr-o ceremonie intima, in 1937.

Locul al II-lea: In timp ce era considerata de toata lumea o victima inocenta a triunghiului amoros din care facea parte alaturi de sotul ei, printul Charles, si de Camilla Parker Bowles, printesa Diana a fost la randul ei prinsa intr-un scandal rusinos, atunci cand inregistrarile unor conversatii intime pe care printesa le-a purtat cu presupusul ei amant James Gilbey au fost facute publice. Infamele inregistrari, dezvaluite in cadrul unui scandal denumit "Squidgygate", au fost publicate in 1992. In acele inregistrari, James Gilbey i-a spus de 53 de ori printesei Diana ca o iubeste, alintand-o totodata cu porecla afectuoasa "Squidgy" (moale, zemos, n.r.).

Citește și:


Locul I
: Weekendul "salbatic" petrecut de Harry la Las Vegas nu reprezinta primul scandal provocat de print, mare iubitor de petreceri, care a facut-o pe regina sa isi plece fruntea rusinata. In 2005, el a socat intreaga opinie publica britanica atunci cand a aparut la petrecerea unui prieten care isi sarbatorea ziua de nastere imbracat intr-o uniforma nazista si purtand pe brat o banderola cu o svastica. Tabloidul The Sun a publicat aceasta fotografie pe prima pagina, sub titlul "Harry the Nazi" (Harry, nazistul). Purtata de nazisti in Al Doilea Razboi Mondial, acea uniforma i-a ofensat pe multi veterani de razboi din Marea Britanie, motiv pentru care printul si-a cerut iertare foarte repede, iar Clarence House a emis o declaratie de presa in care se preciza: "Printul Harry isi cere scuze pentru orice ofensa si pentru orice rusine pe care a putut sa le aduca cuiva. Si-a dat seama ca a facut o alegere foarte proasta in ceea ce priveste costumul de la acea petrecere".

Citește și:

Foto prima pagina: Nortfoto.com

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.