Setari Cookie-uri

Foto: Nicoleta Luciu, de rasul curcilor. Vezi aici fotografia pentru care a fost aspru criticata pe Facebook

Nicoleta Luciu socheaza din nou.

Imi placea de Nicoleta Luciu. Da, imi placea mult. Nu pentru ca o consideram o mare frumusete ci pentru faptul ca a fost insarcinata cu tripleti si in nici jumatate de an a reusit sa dea jos toate kilogramele pe care le acumulase in timpul sarcinii si nu numai. Ei bine – cam atat. O apreciam pentru ca nu s-a dat batuta (asa cum fac multe femei dupa sarcina) si a vrut sa fie din nou sexy.

Ei bine – acum aprecierea mea s-a cam dus pe apa sambetei. De ce? Pai si-a pus silicoane mai mari decat capul ei (nu cred ca o astfel de marime a sanilor e potrivita pentru trupul ei firav), a slabit mai mult decat ar fi trebuit (acum nici nu mai are forme – doar sanii ce au mai ramas de ea – nu de alta, dar aia nu au cum sa scada). Si, cred eu, si-a facut si marire de buze.

Recent, Nicoleta – care este si cantareata (nu stiu daca multi dintre voi stiu asta) – a postat o fotografie pe contul sau de Facebook. Luciu apare pe platoul de filmare pentru noul sau clip (piesa se numeste Mexicano). Intr-o rochie mult prea kitchoasa, un machiaj intens si niste silicoane mai ceva ca doi pepeni gata sa explodeze, Nicoleta a fost aspru criticata. Multi fani de-ai sai au considerata ca tinuta ei este de prost gust. Printre comentarii, s-au numarat si cativa sustinatori care o felicitau pentru cum arata!

Citește și:

Voi ce parere aveti?

Featured foto by alphaspirit via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.