Setari Cookie-uri

Foto: Nicole Scherzinger, bulimica? Declaratii socante date de cantareata!

Afla aici mai multe detalii.

Nicole Scherzinger a fost intotdeauna o femeie care a avut grija de aspectul sau fizic (mai bine spus – era obsedata de modul in care arata). Picioare perfecte, fund tonifiat, abdomen de fier – cantareata parea femeia perfecta.

Dar iata ca nu totul este asa cum pare. De curand Nicole a vorbit despre problemele sale (si ce mai probleme). Potrivit declaratiilor sale, in perioada in care a fost in trupa Pussycat Dolls, cantareata a suferit de bulimie.

Ma uram. Pur si simplu eram dezgustata de propria persoana si imi era rusine de ceea ce imi faceam. Ma simteam asa de singura. Da, eram intr-un grup de fete, insa niciodata nu m-am simtit mai singura ca atunci in intreaga mea viata.

O faceam (isi provoca senzatia de voma pentru a vomita) in fiecare zi pentru cativa ani. De fiecare teama aveam nevoie de cateva secunde pentru a fi singura, pentru a face ceva. Este rusinos. Niciodata nu am vorbit despre asta. Asa cum am mai spus, nu am vrut niciodata sa joc rolul de victima si niciodata nu am vrut ca familia mea sa auda despre aceste probleme pentru ca sunt de parere ca le-as frange inima.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.