Setari Cookie-uri

Dincolo de aparente: Povestea incredibila a unui fotomodel

Afla ce se intampla in spatele industriei fashion.

Karolin Wolter este tanara care a hotarat ca este timpul sa schimbe ceva la ea. Aceasta era pasionata de lumea modei si a vrut sa fie apreciata de marii designeri ai momentului. Pentru asta trebuia sa fie “perfecta”. La 1.80 metri inaltime modelul cantarea doar 52 de kilograme…. cam cu aproximativ 10 kilograme mai putin decat ar fi trebuit sa cantareasca in mod normal.

Dar nu era suficient. Designerii o certau tot timpul ca este prea grasa, sfatuind-o sa mai slabeasca. Dar cat? Dupa trei ani de locuit in New York, tanara de doar 22 de ani a decis sa incerce si cealalta parte a modelingului, ca model plus size.

Foto: Shutterstock.com

Ma descurcam foarte bine, chiar daca oamenii de la agentiile de modeling imi spuneau <<Stii, Karolin, urmatorul sezon sunt show-urile primavara/vara, trebuie sa fii si mai slaba. Atunci chiar credeam ca este absolut normal sa cantaresc mai putin de 55 de kilograme. Acum… mi-am revenit si chiar nu pot sa cred ce mi s-a intamplat. Nu sunt deloc surprinsa ca mi-am batut joc de mine.”, a declarat Karolin Wolter, informeaza Dailymail.

Citește și:

„In fiecare zi povara devenea tot mai grea. Munca nu mai era frumoasa, ci teribil de grea, imi era frica sa nu imi dezamagesc oamenii pentru care lucram.”, a adaugat modelul.

Karolin a defilat pentru nume importante din istoria modei, printre care se numara si Marc Jacobs, Lanvin sau Yves Saint Laurent. In 2011, aceasta a hotarat ca este timpul sa faca o pauza, sa se apuce de mancat si sa gandeasca foarte bine ce vrea sa faca in continuare. Cand s-a intors la munca (luase foarte putine kilograme in greutate), agentii ei au hotarat sa fie model plus size:

Agentii mei din Europa aveau probleme in a imi gasi de munca deoarece toata lumea ma considera prea mare. Cel mai tare lucru este faptul ca imediat ce am devenit un model plus size, am pierdut instantaneu 2 kilograme. Nu mai sunt deloc stresata si am grija de corpul meu.”, a spus Karolin Wolter.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.