Kudika
4 Ianuarie 2013

Sa ploua cu oferte.

Va spuneam ieri ca cea mai cunoscuta membra a clanului Kardashian este insarcinata. Kim Kardashian a anuntat pe blogul sau oficial pe data de 31 decembrie 2012 ca asteapta primul copil.

Kim Kardashian, complet goala la 3 luni dupa ce a nascut

Si de atunci a inceput nebunia, dar si promovarea vedetei. Se pare ca aceasta isi negociaza contractele pentru aparitiile publice (tv, emisiuni radio, pictoriale, evenimente) – si asta inainte de a naste. Va dati seama ce va fi dupa nastere?

Prima care beneficiaza de pe urma sarcinii lui Kimmie este nimeni alta decat Tracy Anderson, unul dintre cei mai cautati antrenori ai vedetelor de la Hollywood.

Tracy Anderson este cea care ma ajuta sa ma mentin in forma. Ea ma ajuta sa fac exercitiile necesare pentru a fi fericita, sanatoasa si, cel mai important, pentru a crea un plan de exercitii care sa fie sigure pentru copilul meu. Pentru mine este foarte important sa am o rutina in ceea ce priveste fitnessul” – a declarat Kim Kardashian, informeaza DailyMail.

Tracy este in plina promovare a noului sau proiect – The Pregnancy Project, o serie de 9 DVD-uri pentru femeile insarcinate, iar aceasta reclama este binevenita.

Foto prima pagina: Instagram

Kanye West si Kim Kardashian, decizie neasteptata!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: