Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu: Secretul unei siluete de vis!

Vedeta vrea sa isi implineasca visul.

Desi e mama a patru copii, Nicoleta Luciu reuseste sa-si pastreze silueta de manechin. Totusi, pentru asta, face eforturi supraomenesti. Tine o dieta alimentara draconica si face mult sport. De cand a venit caldura, bruneta a renuntat la exercitiile in sala de fitness, in favoarea unui parc din Capitala, unde urca si coboara, seara de seara, aproape 3.000 de trepte.

De cand se stie, Nicoleta Luciu (32 de ani) a avut intotdeauna grija de corpul ei. Chiar daca este mama, dupa fiecare nastere, vedeta a revenit in timp record la silueta care a consacrat-o. Mananca precum o vrabiuta, dar cu toate astea se osteneste si la sala de sport sau, mai nou, face miscare in aer liber. De mai bine de o luna, Nicoleta a optat pentru o metoda clasica, la indemana oricui: urcatul scarilor. A inceput prin a urca zilnic cate 16 etaje, in blocul in care locuieste - pur si simplu, a renuntat sa mai mearga cu liftul. Mai mult, o data cu venirea caldurii, a trecut la scarile din Parcul Carol.

Citește și:

Pentru a-si tonifia muschii de pe abdomen si fese, Nicoleta Luciu urca si coboara intre 2.500 si 3.000 de trepte, in aer liber, in Parcul Carol din Capitala.

Mai multe detalii + fotografii pe Click.ro

Foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.