Setari Cookie-uri

Foto: Experta in slabire a pierdut lupta cu kilogramele. Arata ingrozitor!

De la super slim a ajuns obeza.

Ajay Rochester, prezentatoarea show-ului de slabit The Biggeste Loser, era experta in slabire. Vedeta a avut probleme cu greutatea intreaga sa viata. Stilul nesanatos de viata si alimentatia necorespunzatoare au “ajutat-o” pe Ajay sa fie cat un munte.

Asta pana cand a spus stop (in anul 2002) si a decis ca este timpul sa faca o schimbare. Intr-un timp destul de scurt, aceasta a reusit sa slabeasca extrem de mult, ajungand sa cantareasca precum o femeie normala. Inca de atunci viata ei s-a schimbat, castigand extrem de multi bani de pe urma corpului sau.

Ajay a scris numeroase carti despre dieta si slabire, iar din 2006 a fost prezentatoarea show-ului australian The Biggest Loser.

Vedeta a fost fotografiata de paparazzi zilele trecute, in timp ce se distra la piscina. Vedeta aproape ca a trecut neobservata din cauza dimensiunilor sale incredibile:

Citește și:

“Am ajuns sa pun cate un kilogram in fiecare saptamana. M-am ingrasat 48 de kilograme.” – declara recent femeia, informeaza Dailymail.

Inca nu se stie daca a pierdut lupta cu kilogramele in plus sau este doar o modalitate de marketing, urmand ca apoi sa slabeasca si sa primeasca o suma uriasa de bani.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.