Setari Cookie-uri

Dieta Andreei Marin: Slabeste sanatos in doar 10 zile

Andreea Marin si dieta ei secreta.

Andreea Marin a trait 10 zile doar cu sucuri si supe.

Vedeta a vorbit cu Click! despre tratamentul pe care l-a facut in Turcia. Ea si-a schimbat radical stilul de viata si este hotarata sa revina la silueta de altadata.

In ultima vreme, Andreea Marin s-a luptat din greu cu problemele legate de silueta. Dupa ce a fost aspru criticata pentru noile forme, vedeta a luat masuri radicale impotriva kilogramelor in plus. Fosta prezentatoare a urmat un program de zece zile de detoxifiere si a trecut la un regim vegetarian.

Foto interior si prima pagina: Facebook

Am fost 10 zile la Bodrum, nu doar pentru o simpla vacanta, ci si pentru tratament si detoxifiere la un centru de sanatate care mi-a schimbat viata. Acolo mi-am regasit echilibrul fizic si emotional. Am continuat cu un weekend la Bran, Azuga, Valea Doftanei, Brasov, Poiana Brasov si Telega, unde am o casa din lemn si o livada de poveste. Eu iubesc Romania si imi place sa descopar locuri noi la noi acasa.

Citește și:

In timpul detoxifierii nu m-am atins de mancaruri, ci am baut la fiecare ora si jumatate sucuri naturale si supe foarte gustoase ce faceau parte din dieta. Intoarsa acasa, am facut o exceptie, la Poiana Brasov, unde am mancat un bulz excelent. Gazda nu s-a lasat pana nu m-a convins. Acum, in perioada post detofixiere, meniul meu este vegetarian.” – spune Andreea.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.