Setari Cookie-uri

Cantarea doar 26 kg si credea ca va muri. Ce i s-a intamplat cand s-a angajat ca vanzator la Mc Donald's?

O poveste de viata incredibila.

Numele ei este Jo Thompson, are numai 21 de ani si a hotarat sa isi spuna povestea de viata. Femeia sustine ca slujba de la Mc Donald’s i-a salvat viata.

Cand avea 17 ani, Jo cantarea numai 26 de kilograme (inca de la varsta de 11 ani era anorexica, suferea de anxietate si atacuri de panica. Ea si-a petrecut copilaria mai mult prin spitale, iar medicii nu ii mai dadeau nicio sansa. Timp de mai multi ani tanara manca bea doar apa si manca cateva boabe de mazare pe zi pentru a supravietui – voia sa fie cat mai slaba si mai subtirica.

foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

La varsta de 17 ani si-a dat seama ca greseste si a hotarat ca este timpul sa isi schimbe viata, sa lupte pentru a trai. Ea a mers intr-un fast food Mc Donald’s si a observat cu ce pofta mananca oamenii. Atunci a realizat ca trebuie sa invinga anorexia. Ea a depus un CV la Mc Donald’s si a fost angajata.

Citește și:

Vezi imaginile cu Jo Thompson aici

Jo s-a indragostit de Zoheb, managerul fast-foodului, cel care a ajutat-o sa se faca bine:

Mi-am dat seama ca imi bat joc de viata mea cand aveam 17 ani. Dupa ce m-am intalnit cu prietenii mei, am realizat ca nu vreau sa imi petrec intreaga viata prin spitale. M-am angajat la McDonald’s deoarece am vrut sa demonstrez tuturor ca pot invinge anorexia. L-am intalnit pe Zoheb, dragostea vietii mele. El m-a ajutat foarte mult, ma incuraja, manca alaturi de mine si spunea <<Nu mananc nimic pana cand tu nu termini tot din farfurie.>>", a declarat Jo, informeaza Dailymail.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.