Setari Cookie-uri

Dieta de iarna de la Hollywood: Scapa usor de kilogramele in plus

Dieta adorata de vedetele de la Hollywood.

Actrita Gwyneth Paltrow a pregatit impreuna cu nutritionistul Alejandro Junger un meniu de detoxifiere pentru luna ianuarie, astfel incat sa ii ajute pe cei care s-au bucurat prea mult de delicatesele culinare in perioada sarbatorilor si au luat cateva kilograme in plus sa revina pe drumul cel bun, informeaza Mediafax.

"Am creat retete de detoxifiere care nu va vor face sa va simtiti infrigurati sau flamanzi in lunile de iarna, cu ajutorul doctorului Alejandro Junger, specialist pe acest subiect", a spus Gwyneth Paltrow, potrivit contacmusic.com.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Printre trucurile de detoxifiere in perioada rece, Gwyneth si echipa sa recomanda folosirea sosetelor si a papucilor in casa, baile fierbinti, hainele calduroase si inlocuirea sucurilor reci cu supe calde.

Gwyneth Paltrow spune ca o cura de detoxifiere in timpul iernii contribuie la valorificarea energiei si mentinerea organismului sanatos si plin de vitalitate. "Nu trebuie sa asteptam vara pentru a ne simti si a arata foarte bine", a spus actrita.

Citește și:

Vedeta in varsta de 41 de ani a realizat un meniu de detoxifiere de trei zile care, spune ea, are "orientari si restrictii mai detasate" decat meniurile anterioare, dar, cu toate acestea, reuseste sa evite "lactatele, glutenul, crustaceele, alimentele procesate (inclusiv produsele din soia), legumele (cartofi, rosii, ardei si vinete), condimentele, zaharul, alcoolul, cofeina si bauturile carbogazoase".

De asemenea, actrita recomanda ca inainte de prima masa sa se consume un pahar de apa cu lamaie la temperatura camerei si un ceai de plante, dupa care o supa de morcovi pentru mesele principale, precum si pui fiert cu broccoli, somon in nuca de cocos si quinoa cu dovleac japonez Kabocha. Pentru gustari, actrita recomanda diferite tipuri de nuci.

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.