Setari Cookie-uri

Andreea Marin: Dieta de detoxifiere pentru luna ianuarie

Andreea Marin ne indeamna sa traim sanatos.

Andreea Marin revine la regimul sanatos pe care l-a adoptat in ultimele luni ale anului 2013. Dupa vacanta petrecuta in Qatar, in care a facut cateva excese de mancare, frumoasa doamna Ozturk se intoarce la meniul vegan.

Aceasta isi incepe dimineata cu sucul din iarba de grau:

"Incep o noua zi cu portia de sanatate si energie : sucul din iarba de grau. Semintele le sadesc singura acasa in pamant organic, dupa o saptamana tai iarba si o impart in 7 portii pastrate apoi la congelator, consum zilnic cate una. In paralel, am grija sa creasca iarba de grau din a doua tava, pentru a-mi completa rezerva. Citeste, cauta informatii despre binefacerile aduse de iarba de greu, s-au facut nenumarate studii in lume si vei intelege mai bine." - spune Andreea Marin intr-un mesaj pe contul sau personal de Facebook.

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Si nu se opreste aici - Andreea incepe si o cura de detoxifiere, in care consuma doar alimente sanatoase:

"Incep si detoxifierea cu sucuri naturale necesara dupa perioada de excese alimentare care inseamna inmagazinare de toxine in corpul nostru, adica predispozitie catre boli, nu doar kilograme in plus. Dupa doar cateva zile, simt deja binefacerile: corpul isi revine, dispare senzatia de greutate ce apasa organele interne, de oboseala aparent nejustificata, pielea devine curata si luminoasa - am grija sa fac zilnic si o curatare a pielii de pe intregul corp folosind o perie sau o manusa pentru baie, e necesar pentru ca toxinele sunt eliminate si prin piele si astfel ajutam procesul de detoxifiere."

Vedeta are o intreaga echipa, care o ajuta in aceasta perioada pentru a isi curata organismul. Pe langa aceasta cura, Andreea incearca si o detoxifiere a mintii. Prezentatoarea tv ofera cateva sfaturi simple fanilor sai pentru a scapa de intoxicarea si manipularea impuse de altii:

Citește și:

"Recomand si o detoxifiere a mintii si a sufletului. Reteta e simpla: evita televizorul, filmele, lecturile sau pur si simplu oamenii din jur care iti pot aduce informatie si energie ce te incarca negativ. Cauta sa inlocuiesti aceste surse cu unele ce iti aduc hrana pozitiva pentru minte si suflet. Cu un moral scazut, vei avea senzatia ca tragi de tine sa faci un lucru bun, iti va fi greu in loc sa iti fie mai bine si vei avea tentatia de a renunta. Ai nevoie de armonie pentru a transforma in placere perioada detoxifierii, nu in chin." - mai spune aceasta.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.