Setari Cookie-uri

Foto: Loredana Groza a slabit extrem de mult! Vezi cum arata acum!

Loredana Groza, corp perfect la 43 de ani.

Loredana Groza a inceput sa aiba grija de aspectul sau fizic. Vedeta este hotarata sa fie vesnic tanara (nu doar sufleteste, ci si trupeste).

Asa arata in urma cu cateva luni

Aceasta a inceput sa mearga regulat la sala de fitness, sa faca mult mai mult sport si sa aiba grija ce mananca. Asa cum era de asteptat, rezultatul nu a intarziat sa apara. Din vedeta cu forme, Lori s-a transformat intr-un adevarat top model.

Mandra de noua sa silueta, artista posteaza imagini cu ea in cele mai sexy si mulate rochii posibile.

Secretul ei? Potrivit Cancan, Lori consuma in fiecare dimineata apa calduta. Si se pare ca functioneaza! Dimineata, pe stomacul gol, poti bea unul sau chiar doua pahare de apa calda cu miere, lamaie, sirop de agave sau alte arome.

"Se pare ca apa calda chiar ajuta la silueta. Sunt foarte multe persoanele care re­curg la acest mic "truc" atunci cand lupta cu kilogramele in plus sau vor sa se mentina. Unul sau chiar doua pahare generoase de apa calduta, par­fumate cu o felie de lamaie, dimi­neata, pe stomacul gol, imediat dupa trezire pot face minuni. Nu sunt putine persoanele care sustin ca in cateva luni, fara o dieta speciala, poti scapa de aproximativ 3 kilograme cu ajutorul acestui mic truc", a spus Ioana Ginghina pe blogul sau, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.