Setari Cookie-uri

Dieta Nicoletei Luciu: A scapat de 5 kg in 7 zile

Nicoleta Luciu se pune pe treaba.

Va spuneam in urma cu cateva zile ca Nicoleta Luciu s-a ingrasat 12 kilograme din cauza stresului cauzat de acneea aparuta pe ten.

Vedeta refuza sa ramana asa si imediat ce a realizat ca kilogramele nu dispar asa usor, aceasta s-a pus pe treaba. Aceasta spune ca cel mai eficient mod de slabire este prin INFOMETARE (e nebuna?!).

Intr-un interviu acordat emisiunii Click, Nicoleta a marturisit ca deja a scapat de majoritatea kilogramelor acumulate si ca mai are foarte putin pana revine la dimensiunile perfecte:

"Avand in vedere ca am stat mai mult timp cu copiii pe acasa, am ciugulit putin mai mult. Mai un covrigel, mai un sticsulet. Am avut 65 de kilograme, dar in 7 zile am dat 5 kg jos. O saptamana nu am mancat nimic. Infometarea este sora mea geamana.

Daca vrei sa ajungi sex-simbol, nu se poate fara foame. Kilogramele vin si pleaca. Important este sa ma mentin. Nu am facut niciodata o tragedie din cauza kilogramelor in plus. Cu tenul acoperit de fond de ten am curaj sa ies pe strada. Iau anticonceptionale si am inceput o cura de detoxifiere." - a declarat Nicoleta Luciu potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.