Setari Cookie-uri

Incredibil: Uite cat de slaba este Andreea Marin!

Andreea Marin este mai slaba ca niciodata.

Andreea Marin a ajuns in sfarsit la silueta pe care si-o dorea.

Dupa luni intregi in care si-a schimbat complet dieta si stilul de viata, Andreea pare mai fericita ca niciodata - a slabit peste 25 de kilograme si se simte mai bine ca niciodata.

Asa arata inainte

Cum a inceput Andreea Marin?

"Pentru ca foarte multi oameni ma intreaba zilnic ce mananc dupa detoxifierea de la Centrul de Sanatate Gardens of Babylon de la Bodrum care mi-a deblocat corpul si m-a readus la echilibru si sanatate, iata ce mese am azi , de pilda: micul dejun 250 ml de lapte de migdale ( se face atat de usor acasa!), gustarea 1 salata rucola cu avocado si nuci, pranz ciuperci umplute cu pate raw, gustare 2 hummus si tabouleh ( o bunatate!), cina salata cu alge.” – scria in urma cu cateva luni Andreea pe pagina personala de Facebook.

Chiar daca a fost un drum lung, Andreea a fost increzatoare in fortele proprii si nu si-a pierdut deloc increderea in ea. A stiut ca va reusi. Vedeta continua sa faca foarte mult sport (yoga, pilates, gimnastica in apa si masaje zilnice) si are grija de alimentatie: a introdus in dieta sa alimentatia raw (mancaruri realizate doar din alimente crude sau "hrana vie"), bea multe sucuri naturale si shake-uri si a renuntat complet la mancarurile procesate, fast food, patiserie sau prajeli.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.