Setari Cookie-uri

Wow! De la 100 de kg a ajuns la 68! Vezi cum arata Rita Muresan acum

Rita Muresan se lauda cu noua silueta.

Rita Muresan arata mai bine ca niciodata. Creatoarea de moda este super incantata de faptul ca a reusit sa scape de mai bine de 40 de kilograme, iar acum se bucura ca poate "face schimb de haine" cu fetele sale.

Rita Muresan (41 de ani si 1,81 metri inaltime) a ajuns sa cantareasca doar 68 de kilograme, informeaza Click. Secretul ei? Se pare ca alimentatia sanatoasa, foarte mult sport si, cel mai important, increderea ca va reusi.

Asa arata inainte

In primavara anului trecut Rita cantarea 100 de kilograme, insa a avut vointa si nu s-a oprit pana cand nu a scapat de toate kilogramele in plus:

La mine totul a fost un pic atipic. Nici nu pot sa spun ca ceva anume m-a facut sa ma ingras. Pana cand nu am inceput sa ma iubesc, nu cred ca s-a intamplat mare lucru. Aveam mai multe probleme cu mine. Ma simteam vinovata de tot ce se intampla in viata mea.

Citește și:

Asa arata acum

Nu ma puteam ierta pentru anumite lucruri. Dar acum, privind retrospectiv, la cat m-am macinat si la cat am suferit doar pe aceasta tema, eu sunt bucuroasa ca Dumnezeu mi-a dat acele kilograme in plus. Toata viata am lucrat numai cu tipare perfecte si am promovat prin munca mea doar tipare perfecte si nu am inteles ca exista viata si dincolo de 90-60-90." - declara Rita Muresan in urma cu cateva luni pentru emisiunea Acces Direct.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.