Setari Cookie-uri

Foto: Este de nerecunoscut! Ellie White a slabit 15 kg, si-a pus extensii si s-a vopsit

Schimbare radicala de look pentru Ellie White.

Ellie White este complet schimbata.

Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care arata incredibil. Vedeta este muuuuult mai slaba si are extensii.

Asa arata inainte!

Ellie White a slabit peste 15 kilograme. Artista a fost de acord sa dezvaluie secretul sau: o metoda traditionala a functionat pentru ea.

Medicii mi-au recomandat multe vitamine in perioada dupa nastere si mi-au dat unda verde sa revin la stilul vegetarian de dinainte. In perioada nasterii a trebuit sa mananc carne slaba, pentru nutritia complex a copilului, insa acum ma limitez doar la fructe, legume si seminte.

Am descoperit ca imi fac bine sucurile de broccoli, telina si morcovi. Contin numeroase vitamine si fier, ma simt mai tonica si am energie toata ziua. Este o metoda incercata si de Victoria Beckham, care a dat rezultate imediat” - a declarat Ellie White, potrivit Libertatea.

Citește și:

Imediat dupa nastere, cantareata a optat pentru o cura usoara cu ceai de ghimbir si fructe goji uscate (fructul goji este antioxidant si ajuta la topirea grasimilor), combinate cu o alimentatie sanatoasa (multe fructe si legume si mancaruri cat mai usoare).

Ellie White a decis ca este timpul pentru o noua schimbare de look. Daca unele vedete (Andra, Andreea Balan, Bianca Dragusanu) renunta la extensii, iata ca frumoasa cantareata a hotarat ca vrea par lung, ca al lui Rapunzel. Fosta componenta a trupei Dj Project a optat si pentru o schimbare de nuanta, trecand de la brunet la un saten aramiu.

Va place cum arata acum?

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.