Setari Cookie-uri

Foto: Nu mai are nevoie de diete! Uite cum a ajuns sa arate Kim Kardashian

Kim Kardashian este in sfarsit multumita de lookul ei.

Gata cu dietele si cu exercitiile fizice in fiecare zi - Kim Kardashian a ajuns la silueta pe care si-o dorea... si asta cu doar cateva zile inainte de nunta.

Vedeta reality-show-ului Keeping up with the Kardashians este atat de mandra de faptul ca a reusit sa dea jos toate kilogramele pe care le acumulase in timpul sarcinii (si alte cateva) incat a zis ca este timpul sa se rasfete cu o inghetata la cornet. Nu, nu a mancat-o - doar a cumparat-o si a tinut-o in mana!

Kim Kardashian a purtat o tinuta speciala - jeans albastri extrem de mulati nu doar pe fund, ci si pe gamba (stiati ca Kim are un stilist doar pentru blugi, care trebuie sa ii spuna daca ce poarta o avantajeaza sau nu?), o bluza alba decoltata si cu spatele gol si sandale aurii.

Viitoarea doamna West a reusit sa scape de 30 de kilograme cu ajutorul unei diete stricte:

"Kim slabeste in fiecare zi. Vrea sa arate impecabil in pozele de la nunta si de aceea face eforturi majore pentru a mai scapa de kilograme. Mananca doar legume si a renuntat definitiv la paste, orez sau paine. Isi socheaza corpul. Acesta este singurul mod prin care poate slabi.

Citește și:

Face 100 de genuflexiuni in fiecare zi pentru a isi ridica posteriorul." - a declarat o prietena de-a lui Kim, informeaza Mirror.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.