Setari Cookie-uri

Foto: Cum a slabit Andreea Banica 17 kilograme cu o dieta babeasca? Poate functiona si pentru tine!

Andreea Banica arata mai bine ca niciodata.

Andreea Banica continua sa ne uimeasca.

Se pare ca vedeta a devenit obsedata de silueta sa si vrea sa fie in cea mai buna forma. Recent, cantareata a postat pe contul oficial de Facebook imagini in care poarta tinute sumare. Corpul ei s-a schimbat dramatic in ultimele luni si asta doar datorita sportului si stilului de viata sanatos.

Asa arata Andreea inainte

Andreea a dezvaluit ca dupa nastere a tinut o cura intensa de slabire si a dat jos 17 kilograme. Iata reteta ei miraculoasa:

- catei de usturoi, miere si otet de mere. Tai usturoiul marunt si il amesteci cu mierea si otetul. Adaugi compozitia intr-un borcan si lasi la macerat cateva zile. Iei o lingura (sau doua) in fiecare dimineata pe stomacul gol.

Vedeta a declarat recent ca trebuie sa ai rabdare deoarece rezultatele se vad doar dupa multa munca si disciplina:

"Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus cel mai bine este sa urmezi un stil de viata sanatos. Eu am reusit sa scap de surplusul de greutate mancand de cinci ori pe zi. Curele de slabit care promit minuni peste noapte sunt daunatoare organismului.

Citește și:

Sportul este secretul meu. Efortul fizic ma ajuta sa topesc kilogramele in plus. O data la doua saptamani ma rasfat timp de doua zile. In aceasta perioada mananc orice" - a declarat Andreea Banica.

Asa arata Andreea acum

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.