Setari Cookie-uri

Foto: Uite ce talie de viespe are Kim Kardashian

Kim Kardashian, silueta de top model.

Kim Kardashian a ajuns sa arate extraordinar de bine. Se pare ca orele petrecute la sala si stilul de viata sanatos au dat roade.

Doamna West merge chiar si de doua ori pe zi la sala de fitness, unde un antrenor personal (sau mai multi) o ajuta sa isi modeleze corpul. Cand ajunge acasa, Kim mai face vreo 100 de genuflexiuni si tot atatea abdomene... asadar, va dati seama cat munceste pentru a arata asa.

Kim Kardashian a fost surprinsa, din nou, purtand o tinuta Ermano Scervinno. Este vorba despre o rochie din piele intoarsa din colectia primavara-vara 2014.

Vedeta a fost fotografiata ieri, la New York, in timp ce iesea dintr-un apartament din Soho.

Cum si cat a slabit?

Viitoarea doamna Kanye a hotarat sa se apuce de sport dupa ce a vazut cateva imagini cu ea realizate de paparazzi.

"Am vazut cateva poze cu mine si mi-am dat seama ca m-am ingrasat cateva kilograme. Am inceput un program strict pentru a mai da jos. Lucrez de cinci ori pe saptamana si incerc sa mananc cat mai sanatos." a spus Kim.

Citește și:

Cu ajutorul unei diete drastice, cedeta reality show-ului Keeping up with the Kardashians a reusit sa slabeasca 25 de kilograme.

"Kim slabeste in fiecare zi. Vrea sa arate impecabil in pozele de la nunta si de aceea face eforturi majore pentru a mai scapa de kilograme. Mananca doar legume si a renuntat definitiv la paste, orez sau paine. Isi socheaza corpul. Acesta este singurul mod prin care poate slabi.

Face 100 de genuflexiuni in fiecare zi pentru a isi ridica posteriorul." - a declarat o prietena de-a lui Kim, informeaza Mirror.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.