Britney Spears isi lanseaza propria colectie de lenjerie intima. Si pentru ca este un nume foarte cunoscut in lumea showbizului, vedeta a decis ca tot ea sa fie si modelul de promovare a produselor.

Cateva imagini au aparut deja pe internet - au fost postate de Brit pe pagina oficiala de Facebook. Bineinteles ca pozele sunt extrem de editate si photoshopate incat cantareata arata precum o zeita... nu gasesti niciun defect.

Cum arata Britney Spears fara Photoshop?

In urma cu cateva luni, cantareata se lauda cu o silueta perfecta in videoclipul Work Bitch. Din pacate, aceasta silueta era realizata cu ajutorul programelor de modificat... deoarece in realitate Brit arata ca o femeie normala.

In loc sa mearga la sala si sa transpire pentru a putea sa se dezbrace si sa afiseze o silueta de vis, Brit a preferat sa manance fast food si sa apeleze la Photoshop, care au facut-o sa arate precum o zeita.

Dar care este adevaratul trup al lui Britney Spears? Jurnalistii de la Dailymail au primit imagini cu Britney inainte si dupa a fi retusata.

Diferenta este uriasa.

foto captura Dailymail

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: