Oana Roman se lauda pe la toate ziarele si emisiunile tv ca a reusit sa dea jos 20 de kilograme fara sa faca nimic. Culmea, cica este mult mai slaba si acum ii place silueta sa! Poate ca oglinda pe care Oana o are acasa o minte in mare fel - pentru ca vedeta nu a slabit absolut deloc si arata fix ca inainte!

Aceasta este o fotografie postata pe contul oficial de Facebook pe data de 21 august:

In urma cu cateva zile, Oana a fost invitata in emisiunea lui Cabral. Aceasta a dezvaluit ca isi mai doreste un copil:

"A trebuit sa fac fata situatiei, am invatat ca nu trebuie sa ma las niciodata. Viata m-a incercat de la 13 ani. Am avut probleme de sanatate foarte mari, dupa cezariana. A treia operatie a fost foarte complicata, a durat multe ore, iar doctorul m-a salvat. Acum sunt mult mai relaxata, la inceput intram foarte repede in panica. Marius este echilibrul meu. As fi putut sa fac o depresie grava, dar am avut oameni dragi langa mine. M-am recuperat si daca vrea Dumnezeu, mi-as mai dori un copil, un baiat", a spus Oana Roman.

Voi vedeti vreo diferenta? Chiar a slabit Oana Roman?

La cateva luni de la nastere, Oana spunea ca se simte mult mai bine si ca a reusit sa scape de 20 de kilograme:

"Ma simt mult, mult mai bine. Recuperarea e reusita. Am slabit aproape 20 de kg, in urma operatiilor si zilelor petrecute in spital. Mi-am schimbat si stilul de viata de cand e cea mica, mesele sunt mult mai regulate. Fizic ma simt mult mai bine. Operatia este OK, s-a inchis, deci pot spune ca totul este bine.." - a spus Oana Roman pentru emisiunea Click tv.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: