Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Marin, silueta de top model. Uite cat a slabit! Incearca si tu dieta ei

Andreea Marin, mai sexy ca niciodata.

A avut vointa si a reusit sa scape de toate kilogramele in plus... Andreea Marin arata mai bine ca niciodata. Fosta prezentatoare de televiziune a ajuns la silueta de care este multumita prin multa munca si rabdare.

Andreea a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie cu ea intr-o rochita alba, extrem de scurta - rar avem ocazia sa o vedem pe zana surprizelor intr-o astfel de tinuta (aceasta prefera rochile lungi sau cele care ii acopera zona genunchilor).

Rochita a fost accezorizata cu un colier masiv rosu si sandale nude cu toc.

Daca inainte Andreea purta doar tinute de inspiratie masculina pentru a isi ascunde formele voluminoase, iata ca acum vedeta a facut un upgrade al garderobei - adora sa poarte haine elegante si sofisticate, care sa ii puna in evidenta feminitatea.

De mai bine de un an, Andreea Marin si-a schimbat complet regimul alimentar si stilul de viata... iar rezultatele sunt pe masura. Vedeta a slabit enorm si acum se lauda cu o silueta de vis.

Citește și:

Cum a slabit si ce face ca sa se mentina in forma?

Andreea a tinut o cura de detoxifiere, in care timp de 10 zile a baut doar sucuri naturale si supe.

Asa arata Andreea Marin anul trecut

Am fost 10 zile la Bodrum, nu doar pentru o simpla vacanta, ci si pentru tratament si detoxifiere la un centru de sanatate care mi-a schimbat viata. Acolo mi-am regasit echilibrul fizic si emotional. Am continuat cu un weekend la Bran, Azuga, Valea Doftanei, Brasov, Poiana Brasov si Telega, unde am o casa din lemn si o livada de poveste. Eu iubesc Romania si imi place sa descopar locuri noi la noi acasa.

In timpul detoxifierii nu m-am atins de mancaruri, ci am baut la fiecare ora si jumatate sucuri naturale si supe foarte gustoase ce faceau parte din dieta. Intoarsa acasa, am facut o exceptie, la Poiana Brasov, unde am mancat un bulz excelent. Gazda nu s-a lasat pana nu m-a convins. Acum, in perioada post detofixiere, meniul meu este vegetarian.” – declara Andreea pentru Click in urma cu cateva luni.

Citește și:

Dupa aceasta cura, fosta zana a surprizelor a continuat un regim de mentinere. Ea isi incepe dimineata cu un suc de grau incoltit, o bautura bogata in aminoacizi si enzime si care are efect anti-imbatranire.

Se pare ca sucul de grau incoltit este considerat cel mai bun suc natural din lume deoarece contine clorofila.

Masa de pranz sau cina constau in alimente cat mai sanatoase, foarte putin preparate: salate cat mai multe, mancare raw sau vegan - pentru a nu isi pierde nutrientii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.