Setari Cookie-uri

Foto: Este una dintre cele mai sexy femei din Romania. Afla secretul siluetei Lorei

Cantareata Lora a dezvaluit ce face pentru a se mentine in forma.

Primeste mereu mesaje, in care este intrebata ce face si cum se mentine in forma sau pentru a i se cere sfaturi legate de alimentatie; de aceea Lora a considerat ca este timpul sa vorbeasca deschis despre "secretele sale".

Cantareata a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie realizata in timpul unei sedinte foto; ea poarta o rochie neagra, extrem de mulata, care ii pune in evidenta silueta perfecta. Tinuta a fost accesorizata cu o coafura pin up si un machiaj glam, cu accent atat pe buze, cat si pe zona ochilor.

"Multe ma intrebati de dieta. Niciodata n-am tinut dieta, dar din cand in cand am renuntat, ba la carne, ba la zahar, ba la paine si am invatat sa folosesc timpul putin pe care-l am si sa-l valorific. Ma spal pe dinti facand genoflexiuni de exemplu. Nu uitati de miscare. Se poate si acasa, importanta e vointa." - este mesajul care insoteste imaginea.

Citește și:

La aceasta postare, Lora a primit peste 4.000 de like-uri in doar cateva ore de la postare. Asa cum era de asteptat, si mesajele au curs fara oprire, fanele multumindu-i pentru faptul ca a dezvaluit care sunt secretele sale.

sursa imagini interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.