Setari Cookie-uri

6 motive sa fim Eco

A fi ECO este un trend. Fie ca vorbim de moda, design interior, arhitectura, pasiuni, alimentatie sau actiuni zilnice, moda verde castiga din ce in ce mai mult teren. A avea un comportament prietenos cu mediul devine, pentru multi dintre noi, un stil de viata care ne aduce o multime de beneficii:

3. Suntem eco si economisim resursele naturale!

Modalitatile de a conserva resursele naturale sunt nenumarate, simple si la indemana oricui. De exemplu, recicland deseurile de ambalaje contribuim la conservarea petrolului, gazelelor naturale, carbunelui si copacilor, resurse care sunt de neinlocuit. Stiai ca sticla poate fi recilclata la nesarsit, fara sa isi piarda din calitati? Sau ca din 10 PET-uri reciclate se poate fabrica un tricou sau un metru patrat de covor, iar din 50 de PET-uri se poate face un covor? Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile interesante despre reciclarea deseurilor!

Mai mult decat atat, iata cateva sfaturi simple pentru a reduce consumul resurselor inepuizabile: oprirea apei cand ne spalam pe dinti, stingerea calculatorului, televizorului si a luminii cand nu avem nevoie de ele, pastrarea hartiei scrise pe o singura parte si refolosirea ei etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.