Setari Cookie-uri

6 motive sa fim Eco

A fi ECO este un trend. Fie ca vorbim de moda, design interior, arhitectura, pasiuni, alimentatie sau actiuni zilnice, moda verde castiga din ce in ce mai mult teren. A avea un comportament prietenos cu mediul devine, pentru multi dintre noi, un stil de viata care ne aduce o multime de beneficii:

4. Suntem Eco si castigam!

A fi eco inseamna sa avem grija de mediul in care traim, pentru o viata mai sanatoasa, atat pentru noi, cat, mai ales, pentru copiii nostri. Noul trend se pare a fi „a avea un viitor verde”, iar unul dintre gesturile simple prin care putem face acest lucru este colectarea selectiva a deseurilor.

Acum colectam selectiv si Eco-Rom Ambalaje ne premiaza! Campania „Ai colectat, ai castigat!” continua pana la data de 9 septembrie. Tot ce trebuie sa facem este sa depunem minimum 10 deseuri de ambalaje in zonele unde se afla pubelele albastre (pentru hartie), galbene (pentru plastic si metal) si verzi (pentru sticla) pentru a primi de la promoterii colectarii selective un tichet razuibil. Avem sansa de a castiga premii eco pe loc (freesbee si mingi de plaja din PET-uri reciclate, eco-magneti de frigider, pixuri din carton reciclat si multe alte premii) si ne putem inscrie automat in tombola pentru marele premiu – o masina!

Citește și:

Mai mult decat atat, vara asta, transformam deseurile de ambalaje in premii! Colectam selectiv la punctele de colectare, la concerte, festivaluri, in zonele de picnic si castigam premii! Mai multe detalii despre aceasta campanie, locul unde putem fi premiati, dar si multe alte sfaturi utile despre cum si ce se colecteaza selectiv putem gasi pe site-ul www.ColecteazaSelectiv.ro.

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.