Setari Cookie-uri

6 motive sa fim Eco

A fi ECO este un trend. Fie ca vorbim de moda, design interior, arhitectura, pasiuni, alimentatie sau actiuni zilnice, moda verde castiga din ce in ce mai mult teren. A avea un comportament prietenos cu mediul devine, pentru multi dintre noi, un stil de viata care ne aduce o multime de beneficii:

5. Suntem eco si ne mentinem in forma

Ne dorim sa fim suple, gratioase si frumoase? Fiind eco, este mai usor! In drum spre munca, in loc sa ne inghesuim in mijloacele de transport in comun destul de aglomerate si pentru a nu ramane blocate in trafic zeci de minute, hai sa luam bicicleta. In afara de starea de buna dispozitie si energia pe care ni le ofera, ne ajuta sa scapam de aproximativ 300 kcal pe ora si ne fereste si de bolile de inima. Mai mult decat atat, ne lucreaza muschii picioarelor si ne tonifica abdomenul, coapsele si bratele.

Daca inca ezitam sa ne aventuram pe bicicicleta in interes de serviciu, putem oricand transforma zilele de weekend in excursii relaxante alaturi de familie – plimbari cicliste in parcuri sau drumuri de munte si tara, menite sa ne apropie si sa creeze momente memorabile!

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.