Volumul este disponibil pe tot mapamondul. Lansat pe 13 noiembrie 2012 de catre editura britanica MP Publishing sub forma de eBook, volumul ”Four Doors and Other Stories” (”Patru Usi si alte povesti”) include doisprezece povestiri scurte, ce au ca tema principala iubirea.

Mantra magică a iubirii în 2019 pentru fiecare zodie în parte

Cele doisprezece povestiri incluse in volumul ”Four Doors and Other Stories” ilustreaza faptul ca, atunci cand ne deschidem inima, putem simti iubirea pretutindeni: in imbratisarea unei mame, in sunetele ca de trompeta scoase de un elefant, intr-un val care iti alinta glezna, in privirea plina de pasiune a unui fost iubit, in sunetul unui pian, in nodul unei batiste uitata pe o masa.

Fiecare dintre noi se ascunde intr-o singura viata in spatele a sute de porti sufletesti. Si in spatele fiecarei porti este pastrata o alta poveste despre noi, o mica istorie traita si inchisa in uitare.

A.G. Billig invita cititorul prin culuarele sale interioare, unde adesea fetita din vechime se priveste prin ochii femeii de mai tarziu si trebuie sa recunosc, pentru lumea tacuta a senzualului, cuvintele ei nu dezvrajesc farmecul povestirii,” marturiseste scriitorul si istoricul Adrian Majuru

A.G. a inceput sa scrie la varsta de opt ani insa a decis sa se dedice in exclusivitate activitatii literare la inceputul lui 2012. In aprilie, inarmata cu patru dintre cele mai bune povestiri ale sale, traduse in limba engleza, a plecat la Londra, pentru a participa la unul dintre evenimentele de referinta ale industriei de gen,”London Book Fair” si a gasi un agent literar care sa o reprezinte.

Cateva luni mai tarziu, la sfarsitul lui iunie 2012, A.G. a semnat cu MP Publishing, in Douglas, capitala Isle of Man, Marea Britanie, primul ei contract in calitate de scriitoare.

Mituri despre iubire pe care sa nu le mai crezi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: