Setari Cookie-uri

A.G Billig - primul debut literar international made in Romania

A.G. Billig este prima scriitoare autohtona al carei volum de debut apare direct in limba engleza

Am fost foarte incantati sa o intalnim pe A.G. la London Book Fair 2012. Suntem mereu in cautarea unor noi si interesanti autori si A.G. este cu siguranta unul dintre ei! Stilul ei poetic si spiritual de a scrie, ne permite sa patrundemnu doar in interiorul unor calatorii personale de auto-cunoastere, dar si unor tipuri si mesaje de dragoste diferite. O lectura captivanta care ne face sa asteptam cu nerabdare urmatoarele creatii literare”, declara Mark Pearce, CEO - MP Publishing

A.G. Billig spune ca, dincolo de satisfactia personala, izbanda ei ii va motiva si pe alti tineri sa isi urmeze visele si va contribui la schimbarea mentalitatii conform careia lumea anglo-saxona este un bastion de necucerit pentru scriitorii romani.

Din pacate, in peste 90 % din cazuri, mass-media prezinta o imagine deformata a Romaniei si a romanilor, cultivandu-se imaginea unui popor decazut, gregar si plin de defecte. Se vorbeste prea putin despre oamenii de valoare – numerosi, de altfel, si prea mult despre personaje neinteresante.

Citește și:

Depinde de fiecare dintre noi sa schimbam asta, pornind de la un simplu gand si trecand la fapte. Ma bucur ca volumul va fi promovat si in Statele Unite de catre o agentie de PR din Los Angeles. Inseamna o bila alba in plus pentru tara in care m-am nascut”, spune A.G.

Semnarea unui contract cu o editura internationala este o reusita si prin prisma faptului ca A.G Billig s-a format si traieste in continurea in Romania, ea netrecand prin sacrifiicile de a te adapta la un alt tip de civilizatie, singura sansa, in general, de a avea reusite in afara tarii, mai ales daca vorbim de un debut.

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.